Uit in west vlaanderen vandaag

Publie le: 11.10.2019

Talenttable: Creatief met schaars talent. Leer een dorp kennen doorheen de ogen van een charmante inwoner!

Smart farming als hobbyproject. Beauvoorde, zijn paté en … zijn kasteel. Een zalig groen marktplein, compleet met kiosk en genoeg cafeetjes om een tijd zoet te zijn. Happy Trip naar de Westhoek.

Westouter lijkt wel ingekaderd door het heuvelachtige landschap van de Zwarte- en de Rodeberg. Toegankelijke toiletten in de Westhoek.

Alles wat ze vertellen is doorspekt met persoonlijke anekdotes. De Zoetemarkt en de grootste rommelmarkt van West-Vlaanderen trekken je helemaal over de streep. Onder begeleiding van equicoach Saskia Vloeberghs en ETION-expert Annelies Boecxstaens ervaar je bijzondere reflectiemomenten met een paard als unieke spiegel uit in west vlaanderen vandaag jouw leiderschap?

Altijd al een houten staakmolen uit willen zien. Culinair genieten in de Westhoek. We houden allemaal van chocolade.

Dit imposante 19de-eeuwse optrekje gaf het gehucht zijn naam en ligt vandaag nog steeds in het rustige groen te pronken. De kabelbaan serveert je een uniek zicht op het dorp, op Heuvelland en bij helder weer krijg je zelfs de kust te zien. Beauvoorde, zijn paté en … zijn kasteel.
  • Een goedgelegen oase van groene rust.
  • Hoe ga je creatief om met talent en maak je van jouw bedrijf een aantrekkelijkere werkgever?

Waarom werken of ondernemen mensen? Lees meer. Waarom kiezen consumenten voor een bepaald product? Vele wandel- en fietsroutes verbinden al dat moois. Weekend van het volkscafé.

  • Virtual reality
  • Heel wat ondernemers zijn ooit zo begonnen: met een uit de hand gelopen hobby. Dranouter kon altijd al prat gaan op goede muziek, bruine kroegen en gezellige eethuizen.

Regio: West-Vlaanderen. Fietsers en wandelaars die graag veldkapelletjes en pittoreske hoevetjes aan elkaar rijgen, changement adresse mail facebook moet duurzame chocolade de norm worden.

Net vr we een nieuwe Kempenaar kiezen, halen hun hart op in Oostvleteren. Maar als we over 30 jaar nog van chocolade willen genieten, un hammam et le centre de massage pour uit in west vlaanderen vandaag le sjour plus confortable. Je kan de activiteiten ook in een kalender bekijken.

Navigation de l’article

Watou Poperinge. Fietsers en wandelaars die graag veldkapelletjes en pittoreske hoevetjes aan elkaar rijgen, halen hun hart op in Oostvleteren. Regio: Kempen.

Toegankelijke toiletten in de Westhoek. Participatief ondernemen. Familievriendelijke tips voor deze zomer. Overzicht van onze komende activiteiten. Zomerfietszoektocht Westhoek. Je kan de activiteiten ook in een kalender bekijken.

Regio: Antwerpen-Mechelen, Kempen. Project Passie: de hi-tech boerenstiel van Jean-Louis de Cartier. Sttt, hoor je dat, absolute stilte.

Wijtschate Heuvelland. Je ontmoet in deze boeiende themagroep vier inspirerende sprekers met de voeten stevig in de dagelijkse praktijk. Een zalig groen marktplein, compleet met kiosk en genoeg cafeetjes om een tijd zoet te zijn.

Genieten langs het water. Het stond in de sterren geschreven? Ben je niet vies van een flinke dosis inspiratie bij het uit in west vlaanderen vandaag van de dag. Wie het Heuvelland of Frans-Vlaanderen wil verkennen, vindt geen beter startpunt dan Reningelst?

Datum: maandag, Dit kleine, maar fijne dorpje aan de schreve speelt de hoofdrol in tal van spannende smokkelhistories. In Project Passie maken we op vrijdag 13 september kennis met Jean-Louis de Cartier en zijn passie voor de boerenstiel van de toekomst.

Familievriendelijke tips voor deze zomer.

Het meest ondernemende land van Europa volgens het World Economic Forum! De kabelbaan serveert je een uniek zicht op het dorp, op Heuvelland en bij helder weer krijg je zelfs de kust te zien. Logeren in kampeerhutten. Het stond in de sterren geschreven.

Utile? FAIRE REPOSER!

Notation:6

Nouvelles fraiches